Deltager med en bil på Jyllandsringen

Hartmann Honda Racing har afbrudt samarbejdet med James Thompson og dennes ingeniør.

Det bliver kun med en bil, der skal køres af Tomas Engström, at Hartmann Honda Racing indleder den hjemlige sæson på Jyllandsringen i weekenden. Tidligere på ugen ophørte samarbejdet mellem Hartmann Honda Racing og teamets kører gennem de to seneste sæsoner, James Thompson, og dennes ingeniør, Marco Calavolo.

”Vi er meget kede og skuffede over det, der er sket,” siger teamejer Hans Hartmann.

”Jeg blev inden det første danske løb mødt med nogle nye krav fra ingeniøren og dennes personale, som vi ikke fandt rimelige at honorere. Vi har i den sidste uge arbejdet på at etablere et andet teknisk bagland omkring James Thompsons bil, men da James Thompson ikke ønsker at deltage uden sin ingeniør, var der desværre ikke andet at gøre end at stoppe samarbejdet.”

Det har med den korte tidshorisont ikke været muligt for Hartmann Honda Racing at finde en kandidat, der også vil kunne køre den resterende del af sæsonen, hvorfor man ved Åbningsløbet koncentrerer indsatsen omkring Tomas Engström.