Tom Pedersen vandt d. 17. maj 2010

Tom Pedersen sikrede en sejr for Hartmann Honda Racing på Padborg Park

Hartmann Honda Racing sikrede sig søndag sæsonens anden sejr, da Tom Pedersen i weekenden vandt det andet af de to løb, der blev kørt for Danish Touringcar Championship på Padborg Park. Tom Pedersen var i sidste øjeblik blevet engageret af Hartmann Honda Racing til at køre for teamet, og det lykkedes holdet at score sin femte sejr på Padborg Park.

”Jeg havde ikke regnet med at vinde,” siger Tom Pedersen, der stort set førte andet løb fra start til mål, hvor han under den sidste halvdel af løbet var under konstant pres fra Jan Magnussen. ”Jeg ved, at jeg er god til at holde kørerne bag mig, men jeg regnede med, at det ville blive svært, så jeg er glad for, at det lykkedes.”

Tom Pedersens comeback til Hartmann Honda Racing – hvor han sidst kørte i 2006 – blev først en realitet meget sent.

imagefb4d

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Aftalen kom i stand fredag aften, og så havde vi nogle problemer under træningen og tidtagningen, men vi kom jo stærkt igen, og vi fik bilen passet bilen nogenlunde ind til mig,” forklarer Tom Pedersen. ”Bilen skulle ændres lidt, og jeg skulle ændre min kørestil lidt, men det lykkedes os at vinde.”

”Tom leverede det resultat, som vi plejer at få på Padborg Park, og det er vi meget glade for i teamet. Det var et godt plaster på såret efter den lidt skuffende start på Jyllandsringen,” siger teamejer Hans Hartmann.

Hans Hartmann selv var også med som kører ved DTC-afdelingen på Padborg Park, men det blev desværre en kort fornøjelse, da han beskadigede sin Honda Accord under Super 8-kvalifikationen søndag middag.

”Da jeg kørte ud på banen, har den en meget kraftig overstyring, og bare jeg rørte rattet 2-3 centimeter, virkede det som om, at jeg havde halvt udslag på rattet,” forklarer Hans Hartmann.

”Bilen er yderst underlig, men jeg valgte at blive på banen, fordi jeg skulle have en tid. På anden omgang gennem chikanen sprang bagenden. Jeg prøvede at korrigere og så røg bilen rundt og tog rækværket. Nu har jeg kørt 4.000 racerkilometer i sådan en Honda, og jeg har aldrig prøvet en bil, der kørte så underligt, som denne her gjorde. Men jeg skøjtede af banen, og det sagde knald.”

 

image6f13