Wolfgang Treml starter for teamet

Hartmann Honda Racing stiller op med lokal kører til EM-løbet på Salzburgring.

Hartmann Honda Racing indsætter begge sine Honda Accorder, når man i weekenden stiller til start i den anden af årets tre afdelinger i FIA European Touring Car Cup på Salzburgring i Østrig. Udover teamets trumfkort, James Thompson, stiller man nemlig også til start med en lokal, østrigsk kører, Wolfgang Treml.

 

imagec280

 

”Vi blev for et stykke tid siden kontaktet af Wolfgang, og vi er så endt med at lave en aftale om, at han skal køre for os på Salzburgring, ligesom vi også har lavet en option på den sidste afdeling af mesterskabet,” fortæller teamejer Hans Hartmann.

Wolfgang Treml har mange års erfaring bag sig indenfor bl.a. standardvognsrace. To gange tidligere har han været med i FIA European Touring Car Cup – det var i henholdsvis 2005 og 2008, hvor mesterskabet blev afgjort over en enkelt løbsweekend – men derudover har østrigeren også deltaget i en række tyske løbsserier som ADAC Procar, Deutsche Tourenwagen Challenge og Deutsche Super Touring Meisterschaft.

”Wolfgang var med, da der sidste gang blev kørt FIA European Touring Car Cup på Salzburgring, og jeg håber på, at han kan hive nogle poin hjem,” siger Hans Hartmann.

”Det har naturligvis en klar fordel, at man har en lokal mand med. Han kender ikke bare Salzburgring, han kender også ejeren af banen, og det er altid en fordel at have en mand med lokalt kendskab med.”

Fredag deltager Hartmann Honda Racing i den officielle test, der er på banen, inden der lørdag køres træning og tidtagning. Søndag afvikles de to løb, der udgør anden afdeling af FIA European Touring Car Cup.

”Jeg håber på, at vi får et godt resultat med James og Wolfgang, for vi stiller til start med to biler, der er gjort tiptop klar, og som begge har nyrenoverede motorer,” slutter Hans Hartmann.