To andenpladser i Østrig

James Thompson og Hartmann Honda Racing udbyggede føringen i Europa Cuppen.

James Thompson og Hartmann Honda Racing udbyggede deres føring i årets FIA European Touring Car Cup, da den anden af årets tre afdelinger i weekenden blev kørt på Salzburgring. To andenpladser blev det til for James Thompson, mens østrigske Wolfgang Treml kørte to fjerdepladser hjem i sin første løbsweekend for racerteamet fra Herning.

”Vi har fået flere point end Tomas Engström, der er vores værste rival i EM-sammenhæng, og vi fører fortsat og udbyggede vores føring, og det er det vigtigste for os,” siger teamejer Hans Hartmann.

”Resultatmæssigt var der ikke mere at hente end de to andenpladser til James. I forhold til Michel Nykjærs fabriksracer var vores biler i dag 16 kilo tungere, fordi de er nationalt homologerede, og så var det svært at gøre noget ved ham, for hans bil trak bare af sted.”

 

image30c5

 

Søndagens to andenpladser betyder, at James Thompson nu er oppe på 32 point, hvor han i spidsen for FIA European Touring Car Cup har et forspring på 10 point til nærmeste rival inden finaleweekenden i Italien til oktober. Hartmann Honda Racings nye kører, Wolfgang Treml, kunne med sine to fjerdepladser køre sig ind på en sammenlagt syvendeplads i stillingen.

”Treml gjorde det godt, og samarbejdet med ham spillede rigtig godt,” siger Hans Hartmann. ”Vi havde desværre ikke mulighed for at køre en shake down test med Wolfgang inden løbet, så det var lige på og hårdt. Næste gang ordner Treml også Engström.”

”Der skal lyde stor ros til Treml, James og alle mekanikerne. De gjorde et fint stykke arbejde, og så er det også først gang nogensinde, at vi kan vende hjem efter en racerweekend uden en eneste ridse.”

 

image3937