Klar til generobring af sidste års Europa Cup

Hartmann Honda Racing er klar på Franciacorta.

Hartmann Honda Racing er ved at gøre klar til det, der ikke blot er årets sidste udfordring, men også målsætningen for racerteamet fra Herning. Generobringen af FIA’s European Touring Car Cup, som man vandt sammen med James Thompson.

Udgangspunktet for at gentage triumfen fra 2009 er på plads. Efter en løbssejr og yderligere tre podieplaceringer fører James Thompson an inden finaleløbet i denne weekend.

”Vi skal ikke bruge så mange point for at blive mestre igen, men vi vil naturligvis også gå efter at vinde de to løb, som vi skal køre,” siger teamejer Hans Hartmann.

Finalen finder sted på Franciacorta, der er en nybygget racerbane øst for Milano i Norditalien.

”Det er et fint og nyt anlæg, som i sit layout minder meget om Jyllandsringen,” fortæller Hans Hartmann, der i løbet af torsdagen har haft lejlighed til at kikke nærmere på racerbanen. ”Der er nogle meget skarpe 90 graders sving, hvor man skal helt ned i gear og så accelerere op i fart igen.”

”Vi har et nogenlunde godt overblik over, hvordan opsætningen af racerbilen skal være. Vi har en god pakke med set-up fra de forskellige baner, vi har kørt på gennem årene, så jeg er ikke bange for, at vi ikke skal finde et egnet set-up, og her kommer vi helt klart til at trække på nogle af vores danske erfaringer.”

Første gang Hartmann Honda Racing og James Thompson skal i aktion er fredag eftermiddag, hvor der køres fri træning. Lørdag er der tidtagning, mens de to afgørende løb afholdes søndag.

image8158