2. Generation Hartmann får racer licens

I påsken var Anne Sofie Hartmann på licenskursus på Padborg Park

En stor tak skal lyde til Hans Jørgen Søgård (racerskoler.dk) for et super kursus og kyndig vejledning.

Licensprøven foregik i vores ny renoverede Honda Accord, Anne Sofie kom i bilen for første gang til Tirsdagens kører kursus.

Det var naturligvis med en vis spænding hvor hun efter en kort instruktion kom i bilen, bilen er meget anderledes end en almindelig gadebil hvor der her er sekventiel gearskifte samt bremser uden bremse forstærker samt en kraftig og potens racer motor – desuden gik dage på meget kolde slicks idet der kun var ca. 5 grader på asfalten.

Det lykkedes ikke at køre varme i dækkene på noget tidspunkt, hvorved bilen var ekstrem løs i bagenden, Anne sofie havde flere episoder hvoe hun kørte med kraftig udskridning, men heldigvis formåede hun flot at klare dagens kørsel samt efterfølgende Licens prøve.

SÅ ET STORT TILLYKKE MED LICENSEN HERFRA.

 

banner fie 1